.

.

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Parsailua

Viime viikolla tuusailin keittiössä vihreän parsan kimpussa. En ole koskaan aikaisemmin valmistanut parsaa, joten se oli pieni kokeiluyritys. Katsoin netistä miten sitä parsaa valmistetaan ja päädyin kokeilemaan parsaa sekä keitettynä että uunissa valmistettuna. Ja voi  veljet sentään, kun siitä tulikin hyvää ihan yksinkertaisesti valmistettuna uunissa. Tämä uuniversio siis voitti mulla.

Kuorin parsan varren ja laitoin ne uunivuokaan vierekkäin lappeelleen. Vähän oliiviöljyä ja merisuolaa päälle ja n. 15 min uunissa. Valmiiden parsojen päälle raastoin Vanhaa Goudaa.



Tässä osa parsanipusta ja takana on muuten uusi riisinkeitin, jonka sain lahjaksi. Riisinkeittimellä tulee todella hyvää riisiä ja se on helppoa.

Kuorittuja parsoja uunivuokassa

Lopuksi raastoin Vanhaa Goudaa parsojen päälle


1 kommentti:

  1. Mä käyn täällä joka päivä kattoo, jos ois tullu jotain uutta :)

    VastaaPoista